En reklamefilm er mer enn bare fine bilder. Den skal formidle et budskap og skape et spesifikt inntrykk i løpet av kort tid. Det er et av de sterkeste virkemidlene man kan bruke i markedsføringen, og har en unik evne til å engasjere.

Levende bilder som engasjerer er særlig viktig i sosiale medier, hvor budskapet må skille seg ut i mylderet av informasjon. Forbrukeren scroller fort videre og oppmerksomheten kan være vanskelig å fange, noe som setter stadig høyere krav til kreativitet og kvalitet. En god og levende reklamefilm leverer informasjonen raskere, og kan fange oppmerksomheten til forbrukeren bedre enn ved bruk av ren tekst.

Vestbris produserer reklamefilmer og presentasjonsfilmer for både nasjonale og lokale kunder. Vi er fullrigget og oppdaterte for produksjon av høy kvalitet, med full HD og 4K produksjon. I Vestbris er vi stolte og glade for å få jobbe med både store og mindre bedrifter, og oppdrag av ulik størrelse. På kundelisten de siste årene er bl.a. Barilla, Lerøy, Stranda, BP, Lundin Norway, Aker Kværner og Aibel. 

Vi leverer også produksjoner til reklamebyråer og mediebyråer.

Presentasjonsfilm

En presentasjonsfilm har et tydelig formål: Å presentere noe. Et produkt, prosjekt, en bedrift, en visjon – uansett hva det er, kan filmen være et svært viktig arbeidsverktøy og salgsverktøy i mange sammenhenger.

En velprodusert presentasjonsfilm kan ofte formidle samme budskap på et par minutter som en Powerpoint-presentasjon gjør på en halvtime. Man får fortalt mye på kort tid og på en engasjerende, visuell og tydelig måte.

Presentasjonsfilm egner seg særlig godt på en nettside, i forbindelse med møter, samt i sosiale medier.