Vestbris Produktfoto

Våre fotografer har lang erfaring med å ta bilder av et bredt spekter av produkter. Fra små detaljer til større installasjoner. Vi jobber tett med deg som kunde for å på best mulig måte imøtekomme ønsker og behov, og sørge for at produktbildene er i tråd med merkevare og budskap.I tillegg tilbyr vi en rekke relaterte tjenester, og kan bidra til en helhetlig presentasjon av produktene med både produktfoto og videopresentasjon. Vestbris Produktfoto - fremhever produktet!

...

Les mer

Visualisering

Vestbris Visualisering. Fotorealistisk 3D-visualisering

Opplev eiendomsprosjekter på en helt ny måte med Vestbris fotorealistisk 3D-visualisering. Vi tilbyr en komplett tjeneste helt fra fotografering av området med drone, via dialog med arkitekt, til ferdige illustrasjoner klare til bruk. På denne måten kan du studere detaljene i prosjektet før bygging, og gi potensielle kjøpere en nær og autentisk opplevelse av prosjektet. 

Dette kan fort være det lille ekstra som skiller prosjektet...

Les mer

Digital møblering

Hvis du allerede har flyttet ut møblene dine eller boligen din bare ser litt tom ut, er digital møblering er et rimelig, effektivt og miljøvennlig alternativ til å sette inn fysiske møbler.

Se noen eksempler på hvordan digital møblering kan se ut her: 

...

Les mer

Interiørveiledning

Gjennom vårt samarbeid med Modernestil kan vi tilby interiørveiledning i forkant av boligfoto. Her får en tips og råd om hva som kan gjøres for at din bolig skal fremstilles så godt som mulig, og oppnå sitt fulle potensial. 

Modernestil, med Ann Helen Kvalevaag i spissen, tilbyr førsteklasses interiørveiledning før salg, enten med utgangspunkt i dine egne møbler, eller med utleie av moderne interiør.

Mer om Modernestil kan du lese her.

...

Les mer

Drone for boligmarkedet

Med drone får vi alltid vist eiendommen og huset fra sin beste side. Man kan enkelt og oversiktlig avgjøre hvordan eiendommen ligger i terrenget, og hvordan den ligger i forhold til omkringliggende boliger. Med drone kan ta bilder fra sjø / vann og inn mot eiendommen og hente ut hele potensialet.

...

Les mer