Hei!

Blir du med på fest? Så gøy. Meld deg på her du, så snakkes me torsdag 27. oktober. Å du, han med underholdningen går på scenen presis kl.19, så du må komma presis 😊

...

Les mer

Digital møblering

Hvis du allerede har flyttet ut møblene dine eller boligen din bare ser litt tom ut, er digital møblering er et rimelig, effektivt og miljøvennlig alternativ til å sette inn fysiske møbler.

Se noen eksempler på hvordan digital møblering kan se ut her: 

...

Les mer

Interiørveiledning

Gjennom vårt samarbeid med Modernestil kan vi tilby interiørveiledning i forkant av boligfoto. Her får en tips og råd om hva som kan gjøres for at din bolig skal fremstilles så godt som mulig, og oppnå sitt fulle potensial. 

Modernestil, med Ann Helen Kvalevaag i spissen, tilbyr førsteklasses interiørveiledning før salg, enten med utgangspunkt i dine egne møbler, eller med utleie av moderne interiør.

Mer om Modernestil kan du lese her.

...

Les mer

Drone for boligmarkedet

Med drone får vi alltid vist eiendommen og huset fra sin beste side. Man kan enkelt og oversiktlig avgjøre hvordan eiendommen ligger i terrenget, og hvordan den ligger i forhold til omkringliggende boliger. Med drone kan ta bilder fra sjø / vann og inn mot eiendommen og hente ut hele potensialet.

...

Les mer

Dronefoto for industri

Droneteknologi har blitt et godt verktøy for industrien, også i forbindelse med dokumentering og inspeksjon. Vi har allerede lang erfaring med dronebruk i industri og kan bistå med det du og din bedrift behøver. 

Vi har sertifiserte dronepiloter i spesifikk kategori på huset som til en hver tid står klare for å finne den rette løsningen for deg. Ta kontakt for en hyggelig droneprat.

...

Les mer